tisdag 19 april 2011

Tisdag 19.4

Gårdagen var ganska nice, efter skolan och ärendet jag tvingades göra så stack jag till gymmet och var där 2-3h, var snäll och hjälpte 2 människor som inte fattade sig på hur man skulle starta springmaskinerna(gårdagens goda gärning?) och tränade som faen dessutom bada jag också eftersom gymmet är i simhallen passar jag alltid på att simma några sträckor efter att jag gymmat.
Ikväll kanske jag ska springa en tur efter att jag kommit hem, har bilskola efter skolan så lär ta ett tag innan jag slipper hem..
Imorgon skall jag iallafall springa en längre sträcka, kanske 10 km till och med eftersom det inte tar överdrivet länge längre att springa den sträckan och det är ljust om kvällarna.
Tagen från google.
 Vad ska man göra när man inte tål att se sig själv i spegeln utan att börja må dåligt pga att man tycker att man är tjock?
Vad ska man göra när man känner att man håller på att insjukna igen, och ens anhöriga klagar på att man äter för lite även om man inte gör det..
Vad ska man göra när man inte fattar sig på de människor som kan äta godis längre och när man till och med tycker att det är fel att äta lite glass, när man vill träna varje dag för att bli smal och tycker att man är ful och fet? När man bara vill bli smal..


Jag sitter och tänker på min älskling som betyder allt för mig, 
tänker på hur fin du är..  helt enkelt det finaste som finns..som får mig att må bra och som gör så att jag gillar mig själv lite mer än vad jag skulle göra om jag inte hade dig,
du är den enda jag ser.. det underbaraste som finns,
den snällaste, roligaste och bästa människan på jorden, jag älskar dig och ALLT med dig, Rickard!

1 kommentar:

  1. Sv; ojj, fan va bossi affär du jord! :)

    höduu, du e int tjock! bara så du vet!

    SvaraRadera

Kom ihåg att säga vem det är som kommenterar (:!
Det är mycket enklare för mig då =)!
Annars kanske jag inte ens tittar igenom kommentaren!
Tack!