måndag 14 februari 2011

Vändag.

Idag är humöret lite sådär,
farsan väckte mig klockan 6 och beskyllde mig för att ha tatt kvinnans jäkla handduk, vem fan är så jävla dum att de väcker någon annan för en jäkla handduk som de själva slarvat bort?!
Tycker att det inte är snällt, verkar som om kvinnan tycker att vi är ivägen och att hon bara vill beskylla oss..
Så det var ju en ''väldigt'' bra start på dagen och veckan.
Igår var man till gymmet och efter det var man och tittade på bilar eftersom jag snart ska köpa bil och farsans bil har börjat ''plottra'' och drar mycket diesel, sen var jag till Ida hela kvällen typ och först färgades mitt hår eftersom jag hade rotväxt och senare gjorde vi en reklamfilm som vi skall visa på nästa svenskalektion.
Just idag längtar jag efter att flytta hemifrån, tänk om man bodde själv.. ingen jävla farsa som håller på som min gör, ingen kvinna som hatar mig.. jag slår vad om att pappa kommer leta igenom mitt rum eftersom han är ledig för att han inte tror mig när jag säger att jag inte tatt handduken -.-
Om jag skulle flytta så skulle hon väl bli glad och farsan verkar ju tycka att kvinnan betyder mer än jag och min syrra gör för honom så..
Borde verkligen börja öva på matteprovet nu men jag har inget ork just nu och ska till Emilia ikväll eftersom det är vändag(tror att det blir kul), skulle vilja vara med min älsk men vad kan man..? 
Idag är verkligen ingen bra dag, tycker att mitt utseende suger.. trött som fan pga pappa.. Dessutom är jag orolig, drömde en jäkligt dålig dröm inatt om en väldigt betydande person, kanske det är bäst att inte ta något förgivet?
Jag längtar iallafall till nästa helg, då är det Zumba och ungdomsdans..
Vem var det som skulle ha ''förfest'' i omklädningsrummet ? ;)
Tror att vi kommer va slut efter Zumban och festen(om vi nu tar och festar så..) eller hur Jenni? :D

Rickard:
Du är mitt hjärta, du är min själ
Jag vill alltid vara dig nära.
Snälla lämna mig aldrig, 
va med mig föralltid.
Vi två mot hela världen, du och jag?
Jag älskar dig...

Happy Valentines day everybody :D!
Ciao.

1 kommentar:

Kom ihåg att säga vem det är som kommenterar (:!
Det är mycket enklare för mig då =)!
Annars kanske jag inte ens tittar igenom kommentaren!
Tack!