fredag 18 februari 2011

Friiidaay!

Nu näre är helg framför en så känns det shöööne, imorgon ska man då Zumba och kanske till Solf på kvällen med Jenni, på måndag har man prov så måste plugga inför det också( gör jag lite nu också dock.)
Det känns som om jag har koll på det hela, övning ger färdighet eller vad man brukar säga!
Tyckte att det kändes jobbigt att gå till skolan idag, tror att det kändes så för att jag varit ledig igår och i onsdags slutade jag tidigt.
Idag var Europaparlamentarikern Carl Haglund till vår skola, tyckte att det var rätt intressant att lyssna på vad han hade att säga.
 Det går inte så bra med detta inlägget när man gör massa andra saker x),
denna veckan gick grymt snabbt!
Kom nyss fram till att jag inte gillar chips, det är bara äckligt och onyttigt.. men igår gick man ca.10? kilometer för en glass(köpte också mysli + mjölk men var ju för glassen jag först av allt som jag ville gå) och damn vad god glassen var, dessutom var min hund så snäll när han stod och väntade medan jag var inne och handlade, i love that dog! :D
Jag går på Atkinsdieten som innebär att man bara äter 20 g kolhydrater om dagen och just nu är jag på induktionsfasen som varar i 2 veckor - 6 månader, jag ska bli smalare till sommarn!!
Hört idag i skolan:
- Om man är trött på Solf så är man trött på livet xD
Jag älskar Karl Rickard J****!
...nu är det magträning som gäller, ciao!

1 kommentar:

  1. hahhah;) du gar tyyp 10 km i -20 grader kallt åså he du köper e glass:DD:D

    SvaraRadera

Kom ihåg att säga vem det är som kommenterar (:!
Det är mycket enklare för mig då =)!
Annars kanske jag inte ens tittar igenom kommentaren!
Tack!